Contacteaza-ne la +40 264 415 546 sau WhatsApp

Ciment Holcim Structo Plus 20 kg

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Cere oferta prin WhatsApp:

Structo Plus este un ciment Portland compozit cu rezistenta 42,5 R, creat in laboratoarele Centrului Tehnic Holcim Romania. Produsul este bazat pe o reteta optimizata, la care am adaugat Duraditiv – un component a carui actiune imbunatateste proprietatile betoanelor, asigurand calitatea superioara a produsului final. Teste realizate in conditii extreme au demonstrat o crestere semnificativa a performantelor pentru Structo Plus si pentru betoanele preparate pe baza lui.

  • Prețuri competitive

  • Consultanță tehnică gratuită

  • Transport rapid gratuit în oraș cu mașina cu macara

Descriere

Beneficiile Structo Plus

50% mai putine fisuri

Duraditiv asigura o contractie redusa a betoanelor preparate cu noul Structo Plus, in comparatie cu betoanele obisnuite. Prin urmare, tendinta de fisurare imediat dupa punerea in opera este redusa substantial. Lucrarile sunt mai rezistente in timp si arata mai bine.

25% rezistenta initiala mai mare

Betoanele preparate cu noul Structo Plus au viteza de intarire mult mai mare. Rezistenta initiala ridicata inseamna flexibilitate mai mare in organizarea santierului si griji mai putine legate de conditiile meteo. Atuuri importante, tinand cont ca fiecare proiect este diferit, unic si plin de provocari.

15% timp mai scurt de decofrare mai mic

Elementele executate cu noul Structo Plus pot fi decofrate rapid, contribuind la accelerarea lucrarilor. Astfel executantul are oportunitatea de a contracta mai multe proiecte, in timp ce beneficiarul isi reduce cheltuielile cu inchirierea cofrajelor si se poate bucura de finalizarea mai rapida a lucrarilor.

Termen de valabilitate 90 de zile.

Informatii aditionale

Producător

Holcim

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top