Consultanță tehnică

Consultanță tehnică

Personalul nostru din cadrul departamentului relații clienți este pregătit să vă ofere consultanță tehnică, să răspundă la întrebările Dvs. și să vă ajute să alegeți varianta optimă la proiectele de construcții și amenajări. Deasemenea oferim calcule necesare pentru învelitoare.

Livrare la domiciliu

Livrare la domiciliu

Asigurăm livrare gratuită, peste o anumită sumă, pentru produsele cumparate din depozitele noastre, în perimetrul orașului sau contra unei sume minime la distanțe mai mari. Pentru marfa paletizată asigurăm livrare cu mașina cu macara.

Comenzi speciale

Comenzi speciale

Se pot comanda produse mai speciale, care nu există pe stoc. Noi vă vom anunta din timp, când produsul poate fi livrat.

Îndreptare și fasonare oțel beton

Îndreptare și fasonare oțel beton

Cu ajutorul unei mașini automate, performantă, de ultimă generație vă oferim servicii de îndreptat, debitat și fasonat oțel beton la diverse dimensiuni și forme.

Debitare metal

Debitare metal

Vă oferim posibilitatea de a tăia diferitele materiale metalice achiziționate de la firma noastră, în funcție de cerințele dumneavoastră. Bucățile astfel dimensionate sunt utilizabile cu ușurință în diverse confecții metalice.

Mixare vopsele și tencuieli decorative

Mixare vopsele și tencuieli decorative

În cadrul magazinului nostru punem la dispoziția Dvs. mixarea vopselelor și a tencuielilor decorative. Puteți alege dintr-un paletar culoarea preferată și noi obținem prin mixare culoarea aleasă, fie vopsea interioară sau tencuială decorativă. Din momentul în care ați ales una din sutele de nuanțe disponibile, rețeta rămâne memorată electronic și va fi disponibilă oricând este solicitată ulterior.

Transport intern și internațional

Transport intern și internațional

Firma noastră dispune de un parc auto însemnat, care se compune din: Autocamioane de 20T, Autocamioane de 10T, Autocamioane de 3,5T, Autoutilitare de 2T, Mașini cu macara.