Termeni și condiții

Informațiile cuprinse pe website-ul lemnconfex.ro sunt proprietatea SC LEMNCONFEX SRL. Societatea își rezervă dreptul de a modifica structura/conținutul website-ului fără a informa în prealabil utilizatorii.

Website-ul este administrat de SC LEMNCONFEX SRL. Persoană fizică sau juridică care achiziționează telefonic/personal produse, este denumită în continuare Cumpărător/Client.

Întregul conținut (fotografiile, textul, elementele grafice, bazele de date și logo-urile) al website-ului lemnconfex.ro este proprietatea Societății și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Vizitarea site-ului, cererea de ofertă precum și orice altă utilizare a site-ului implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate mai jos.

Metode de livrare

Taxele de transport în funcție de valoarea comenzii sunt suportate de LEMNCONFEX.

Termen de livrare

Termenul de livrare  se stabilește de comun acord după confirmarea comenzii. Nu avem termen de livrare prestabilit.

Reclamații și retururi

În cazul în care aveți o problemă cu produsele comandate sau aveți reclamații referitoare la comanda plasată/produse rugăm ne contactați și vom încerca remediem problema.

Returnarea produselor se poate face în termen de 60 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, conform prevederilor OG 34/2014. Produsul/produsele trebuie returnate în ambalajul original și nu fie deteriorate de către client.

Contravaloarea produselor returnate vor fi stornate, respectiv valoarea acestora restituită clientului prin numerar/transfer bancar/cumpărarea altor produse.

Condiții Retur

Acceptăm returul produselor dacă acestea îndeplinesc următoarele condiții:

  • Sunt ambalate în ambalajul original pentru a nu fi deteriorate în timpul transportului. În caz contrar produsele se pot defecta în timpul transportului de retur.
  • Dacă produsele returnate nu se pot transmite mai departe unui alt utilizator ca fiind un produs nou, nu se aprobă returul.
  • Dacă produsele returnate nu au beneficiat de un alt serviciu cum ar fi: mixare vopsele, debitare, comandă specială.
  • Costurile pentru retur vor fi suportate de către Clientul care returnează comanda.

Confidențialitate

SC LEMNCONFEX SRL garantează confidențialitatea datelor personale. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC LEMNCONFEX SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Informațiile/datele personale primite de către SC LEMNCONFEX SRL în timpul efectuării cererii de ofertă sunt tratate strict confidențial și acestea nu vor fi transmise unor terțe părți, fiind utilizate doar în scopul ofertării. LEMNCONFEX cere acceptul pentru stocarea datelor în următoarele scopuri: eventualele promoții, buletine informative, facilitarea comunicării cu clienții săi, informarea acestora cu privire la funcționarea site-ului, etc.

Echipa LEMNCONFEX își rezervă posibilitatea de a informa cumpărătorii de diversele promoții existente sau de noile produse apărute. În cazul în care nu doriți primiți aceste informații, rugăm ne trimiteți o notificare fie prin e-mail.

Pentru preluarea comenzilor și efectuarea plăților se folosește un server de date securizat astfel încât datele cumpărătorilor nu fie periclitate. Pentru mai multe detalii, rugam accesați pagina Confidentialitatea Datelor din subsolul paginii.

Copyright

Societatea SC LEMNCONFEX SRL este singura proprietară a drepturilor de proprietate intelectuală asupra paginii web, a design-ului, conținutului și a mărcilor înregistrate și publicate pe pagina web. Clienții au obligația de a respecta aceste drepturi și de a utiliza site-ul în scopurile pentru care a fost creat.

Conținutul site-ului lemnconfex.ro este următorul, dar nu se limitează la:

  • fotografiile produselor și textul aferent acestora
  • texte și explicații
  • logo-uri, grafică
  • politici de vânzare, discount sau oferte promoționale
  • rețete și formule ale produselor

Copierea, distribuirea sau folosirea oricăror elemente de pe site-ul lemnconfex.ro se pedepsește conform legislației romane în vigoare. De asemenea orice încercare de a frauda compania LEMNCONFEX SRL, de a accesa datele utilizatorilor, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele acestuia sunt considerate tentative de fraudă și se vor raporta autorităților competente, urmând a se lua măsuri, conform legislației în vigoare.

Litigii 

Comenzile trimise către SC LEMNCONFEX SRL au valoarea unui contract valabil încheiat între cumpărător și vânzător. Orice litigiu apărut între Client și Societate fi rezolvat pe cale amiabilă.

Imposibilitatea rezolvării pe cale amiabilă transferă competența instanțelor de judecată române.

Forța majoră 

Forța majoră scutește de răspundere partea care o invocă în condițiile prevăzute de legislația română în vigoare.