Contacteaza-ne la +40 264 415 546 sau WhatsApp

Șapă Auto-Nivel Rapid Cesal

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Cere oferta prin WhatsApp:

Întărire rapidă – obținerea unei rezistențe rapide face posibilă traficul pietonal după numai 4 ore de la aplicarea pardoselii;
Rezistență la compresiune: ≥ 30,0 N/mm2;
Rezistență la încovoiere: ≥ 7,0 N/mm2;
Recomandată pentru aplicarea manuală sau mecanizată – poate fi aplicată ușor și rapid atât manual cât și cu mașini echipate cu pompe elicoidale, rezultând o eficiență ridicată;
Contracție liniară foarte redusă – modificări liniare minime în timpul întăririi (≤ 0,6 mm/m), limitează formarea crăpăturilor și a exfolierilor (coeziunea redusă).

  • Prețuri competitive

  • Consultanță tehnică gratuită

  • Transport rapid gratuit în oraș cu mașina cu macara

Descriere

CESAL PREMIUM AUTO-NIVEL RAPID obține o suprafață orizontală și netedă chiar și în încăperi cu suprafețe mari, fără a utiliza benzi de ghidare și dreptare de greblare.

Mod de utilizare
Materialul din sac se toarnă într-un recipient cu apă (pentru proporții vezi indicațiile din secțiunea de Date tehnice) și se amestecă până la omogenizare, preferabil folosind un amestecător de turație cu o betonieră. După 5 minute, se amestecă din nou. Materialul preparat își păstrează proprietățile timp de aproximativ 40 minute. Pentru verificarea consistenței, se toarnă cca. 1 litru de mortar pe o suprafață non-absorbantă. Acesta ar trebui să creeze o “turtă”, cu un diametru de cca. 50 ÷ 55 cm.

Aplicare
Înainte de a începe lucrările, grosimea planificată trebuie să fie marcată ( pe pereți și în zona de aplicare) . Aceasta se poate face cu, de exemplu un reper de nivel și înălțime portabil. Se toarnă masa preparată uniform și continuu până la înălțimea dorită, evitând lacunele . Zona de aplicare în masă ar trebui să fie pregătite în mod care să permită aplicarea și dezaerare de termen cca 40 minute. După turnarea manuală se adună mixul în surplus cu ajutorul unui flotor lung din metal. Imediat după fiecare aplicare, pentru dezaerare se folosește o rolă cu ace de plastic. Pentru grosimea substratului peste 20 mm se recomandă să utilizați o rolă specială pentru dezaerare. Se recomandă dezaerarea în două direcții perpendiculare direct după turnare.

Informatii aditionale

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top