Contacteaza-ne la +40 264 415 546 sau WhatsApp

Cărămidă Cemacon EVOCERAMIC 40 VB

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Cere oferta prin WhatsApp:

Cărămidă izolantă, cu vată bazaltică
Dimensiune: 240/400/240 mm
Pereți: exterior; neportantă
Grosime zid: 400mm
Rezistență la transfer termic: 4.086 m²K/W

  • Prețuri competitive

  • Consultanță tehnică gratuită

  • Transport rapid gratuit în oraș cu mașina cu macara

Descriere

Izolare termică

Nu necesită sistem de izolație suplimentar, având rezistența termică similară cu a unui perete obișnuit de 30 cm, cu izolație de 10 cm. Rezistența termică R=4,086 m2K/W
Păstrează căldura la interior in sezonul rece și asigură un mediu răcoros în interiorul clădirii, pe timpul verii, având o inerție termică superioară față de un perete obișnuit de 30 cm, cu izolație de 10 cm
Variațiile temperaturilor exterioare sunt mult mai târziu resimțite la interior, datorită defazajului termic superior față de un perete obișnuit de 30 cm cu izolație de 10 cm

Izolare Fonică

Izolează fonic de 2,5 ori mai bine decât cărămida obișnuită cu goluri. Vata bazaltică are proprietăți superioare de izolare fonică, iar prin înlocuirea aerului din blocurile ceramice cu vată bazaltică, zgomotul aerian este absorbit, asigurându-se astfel confortul acustic al clădirii, încă din faza de zidărie.

Izolație Termică Protejată

Izolația termică este garantată pe toată durata de viață a clădirii. Prin integrarea izolației din vată bazaltică în învelișul ceramic, aceasta este protejată de riscurile deteriorării mecanice, sau în timp, asigurându-se astfel o durabilitate ridicată a izolației și eliminându-se necesitatea renovării sau înlocuirii în timp a sistemului de izolație termică.
Permeabilă la vapori

Pereții respiră, asigurând un climat interior natural și sănătos. Atât partea ceramică a cărămizii cât și izolația din vată bazaltică au o permeabilitate ridicată la vapori, permițând transferul de vapori prin pereți. Astfel umiditatea este menținută sub control, prin eliberarea excesului din interiorul locuinței către exterior, reducându-se riscul apariției igrasiei și mucegaiului și implicațiilor negative cauzate de acestea, precum alergiile sau astmul.

Rezistență la foc

Protecție ridicată la incendii. Atât învelișul ceramic cât și izolația din vată bazaltică sunt produse incombustibile, ce nu contribuie la dezvoltarea sau întreținerea unui posibil incendiu. Rezistență la foc: Clasa A1

Timp de execuție redus

Se elimină etapele necesare izolării termice precum fixarea materialului termoizolant pe fațadă și dibluirea cu efectele ei negative, iar operațiile necesare finisării pereților exteriori pot fi realizate mecanizat, cu o productivitatea net superioară.

Fără limite în finisaje

Fațada poate fi finisată cu klinker, piatră naturală, cărămidă aparentă, sau ancadramente fără restricții sau operații suplimentare de pregătire a suportului, eliminându-se astfel timpul și costurile suplimentare.

100% Natural

Construiești ecologic și sustenabil. Spre deosebire de pereții izolați clasic, pereții construiți cu EVOCERAMIC 40 VB nu mai necesită renovare, sau înlocuirea izolației, cu implicațiile aferente în costuri, dar și în gestionarea deșeurilor rezultate din schimbarea sistemului de izolație. În plus, fiind fabricate din materii prime naturale, argilă, nisip și rocă vulcanică, cărămizile EVOCERAMIC 40 VB pot fi reciclate până la 100%.

Date tehnice
Dimensiuni: 240/400/240 mm
Rezistență la transfer termic (R): 4.086 m²K/W
Rezistență medie la compresiune (fb, med): 10 N/mm²
Greutate medie/cărămidă: cca. 14 kg
Densitate aparentă: cca. 590 kg/m³
Reacția la foc: Clasa A1
Nr. cărămizi/m³ de zidărie: 41.5 buc.
Nr. cărămizi/m² de zidărie: 16.5 buc.
Consum de mortar /m³ de zidărie: 56 litri/m³
Consum de manoperă /m³ de zidărie: 1.6 ore/m³
Tip zidărie: neportantă
Destinație: exterior
Nr. cărămizi/palet (1000x1200mm) 72 buc. /palet
Nr. m³ de zidărie/palet 1.73 m³/palet

Informatii aditionale

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top