Rimano Glet

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Cere oferta prin WhatsApp:

  • Prețuri competitive

  • Consultanță tehnică gratuită

  • Transport rapid gratuit în oraș cu mașina cu macara

Descriere

Glet de finisare din ipsos alb destinat finisării pereților și tavanelor interioare, aplicabil manual în grosimi de pâna la 2 mm. Pentru finisări sau renovări ale finisajelor existente, reparații. Se poate folosi în combinație cu banda de armare Rigips® pentru reparația fisurilor.

Pregătirea suportului: Suprafață suport trebuie să fie stabilă, curată, fară praf, fară ulei, uscată și protejată de umiditate și căldură excesivă; temperatura aerului, a materialului și a stratului suport trebuie să fie între +5° C și +35° C. Suprafețele cu absorbție mare – cărămidă, BCA – trebuie udate înainte. Ideal se va aplica un grund pe stratul-suport cu scopul normalizării absorbției: ex. grund universal de profunzime weber GR100.
Atenție! A nu se folosi pe suporturi înghetate sau la temperaturi de înghet. Spațiul trebuie să fie ventilat dar fară curenți puternici de aer. Temperatura aerului, a materialului și a stratului suport trebuie să fie peste +5° C și sub +35° C.

Instrucțiuni de aplicare: Se vor folosi vase și unelte curate. Se presară aprox. 20 kg material în aprox. 18 l de apă (niciodată invers!). După ce pulberea s-a îmbibat cu apa (aprox. 3 minute) se amestecă manual sau cu mixerul, pâna la omogenizare. NU necesită o a doua amestecare (existând riscul reducerii timpului de lucru.) Se evită adăugarea de pudră în pasta preparată. Pasta se poate subția cu apă. Se întinde cu ușurință folosind fierul de glet. Se poate aplica în straturi succesive, umed pe umed, peste suprafețe gletuite în prealabil cu produse pe bază de ipsos. Pentru rezultate excelente, recomandăm aplicarea ca strat de finisaj peste tencuiala Rimano® TEN.

Condiții de depozitare și transport: păstrați produsul la loc uscat, în ambalajul original, sigilat, ferit de intemperii. În cazul utilizării parțiale, sacul se va închide cât mai bine posibil (pentru evitarea contaminării cu umiditate), în vederea utilizării ulterioare.

Valabilitate: produsul expiră la termenul inscripționat pe partea laterala a ambalajului.

Informatii aditionale