Rimano Uni

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Cere oferta prin WhatsApp:

  • Prețuri competitive

  • Consultanță tehnică gratuită

  • Transport rapid gratuit în oraș cu mașina cu macara

Descriere

Tencuială ușoară pe baza de ipsos, cu adaos de perlit, destinată nivelării pereților și tavanelor interioare din cărămidă, BCA, beton, etc, aplicabilă mecanizat (cu mașină de tencuit) în grosimi de 5 mm pâna la 40 mm.

Pregătirea suportului: Suprafața suport trebuie să fie curată, fară praf, fară urme de ulei, neînghetata, uscată și protejată de umiditate excesiva.
În încaperi închise se vă asigura ventilație corespunzătoare (dar nu excesivă) pentru uscarea produsului. Atât în condiții de căldură sau ventilație excesiva, cât și în condiții de frig, camerele unde are loc lucrarea sau suprafețele proaspăt lucrate vor fi protejate corespunzător.
Atenție! A nu se folosi pe suporturi înghetate sau la temperaturi de înghet. Temperatura aerului, a materialului și a stratului suport trebuie să fie peste +5 °C și sub +35 °C.

ATENȚIE! Produsele pe bază de ipsos nu se aplică în medii cu umiditate excesivă (băi, piscine, etc).

Instrucțiuni de aplicare: Suprafață suport se udă abundent sau se amorsează (ex. grund universal de profunzime weber GR100). Se poate folosi pe betonul neted doar după aplicarea unui grund pentru îmbunatatirea aderentei (ex. grund universal de profunzime weber GR100). Debitul de apă recomandat al mașinii de tencuit este 580 l/h. Se vă regla astfel încât consistenta pastei obținute să permită nivelarea cu ușurință folosind dreptarul, fară ca materialul să curgă pe pereți. Dacă presiunea apei este scăzută, folosiți o pompă adițională pentru compensare. În cazul folosirii profilelor metalice cu scop de distantieri, acestea se vor fixa pe pereți pe țoață lungimea, evitând posibile încovoieri. Pasta se va aplica mecanizat pe suprafață, în mod continuu, fară a lasă spații libere. Suprafața va fi nivelată în etape succesive pâna la obținerea unei suprafețe netede.

Condiții de depozitare și transport: păstrați produsul la loc uscat, în ambalajul original, sigilat, ferit de intemperii. În cazul utilizării parțiale, sacul se va închide cu grijă, în vederea utilizării ulterioare.

Valabilitate: produsul expiră la termenul inscripționat pe partea laterală a ambalajului.

Informatii aditionale