Rimano Ten

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Cere oferta prin WhatsApp:

  • Prețuri competitive

  • Consultanță tehnică gratuită

  • Transport rapid gratuit în oraș cu mașina cu macara

Descriere

Pregătirea suportului: Suprafața suport trebuie să fie curată, fară praf, fară urme de ulei, neînghețată, uscată și protejată de umiditate excesivă. Spațiul trebuie să fie ventilat, dar fară curenți puternici de aer. Atât în condiții de căldură sau ventilație excesiva, cât și în condiții de frig, camerele unde are loc lucrarea sau suprafețele proaspăt lucrate vor fi protejate corespunzător.
Atenție! A nu se folosi pe suporturi înghetate sau la temperaturi de înghet. Temperatura aerului, a materialului și a stratului suport trebuie să fie peste +5°C și sub +35°C.

Instrucțiuni de aplicare: Suprafețele suport absorbante (ex. cărămidă) se udă abundent sau se amorsează (ex. grund universal de profunzime weber GR100). Se poate folosi pe betonul neted doar după aplicarea unui grund pentru îmbunatațirea aderenței (ex. grund universal de profunzime weber GR100). Se vor folosi doar unelte, vase și apă curate!
Conținutul unui sac (25 kg) se vă amesteca într-un vas cu aprox. 20 litri de apă. Se va presăra pudră în apă, niciodată invers! După ce pulberea s-a îmbibat cu apă (aprox. 3 minute), se recomandă amestecarea cu un mixer sau manual, pâna la omogenizare – obținerea unei paste ușor de întins, fară cocoloașe sau bulgări. NU necesită o a doua amestecare (existând riscul reducerii timpului de lucru). După amestecare nu se vă mai adaugă pulbere în pasta rezultată, este însa posibilă adăugarea apei în pastă pentru subțierea acesteia. În cazul folosirii profilelor metalice cu scop de distantieri, acestea se vor fixa pe pereți pe țoață lungimea cu un mortar de ipsos, evitând posibile încovoieri. Se aplică cu drișcă (apasând ferm) și se poate nivela cu dreptarul (de metal) la grosimea dorita. Suprafață vă fi nivelata în etape succesive pâna la obținerea unei suprafețe netede. Pentru obținerea de grosimi mari (30-40 mm) se recomandă aplicarea în mai multe straturi. În încăperi închise se vă asigura ventilație corespunzătoare (dar nu excesivă) pentru uscarea produsului. Lucrarea se vă proteja de frig sau căldură excesivă, curent etc. Finisajul (ex: Gletul de finisare Rimano® GLET) se poate aplica peste tencuiala Rimano® TEN imediat după întarire.

Condiții de depozitare și transport: în cazul utilizării parțiale, sacul se vă închide cât mai bine posibil (pentru evitarea contaminării cu umiditate), în vederea utilizării ulterioare.

Valabilitate: produsul expiră la termenul inscripționat pe partea laterala a ambalajului.

Informatii aditionale