Contacteaza-ne la +40 264 415 546 sau WhatsApp

Cărămidă Cemacon EVOCERAMIC 24 VB

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Cere oferta prin WhatsApp:

Cărămidă izolantă cu vată bazaltică cu nut și feder
Dimensiune: 430/240/238 mm
Pereți: interior; neportantă
Grosime zid: 240mm
Indice de izolare acustică (Rw): 52 dB
Rezistență la transfer termic: 3.324 m²K/W

  • Prețuri competitive

  • Consultanță tehnică gratuită

  • Transport rapid gratuit în oraș cu mașina cu macara

Descriere

Izolare Fonică

Izolează fonic de 2,5 ori mai bine decât cărămida obișnuită cu goluri. Vata bazaltică are proprietăți superioare de izolare fonică, iar prin înlocuirea aerului din blocurile ceramice cu vată bazaltică, zgomotul aerian este absorbit, asigurându-se astfel confortul acustic al clădirii, încă din faza de zidărie. Indicele de atenuare acustica Rw=51 dB

Timp de execuție redus

Se elimină etapele necesare izolării fonice ulterioare precum aplicarea profilelor de gips-carton, a vatei minerale bazaltice, a plăcilor de gips-carton, benzilor și a pastei de îmbinare. Operațiile necesare finisării pereților zidiți pot fi realizate mecanizat, cu o productivitatea net superioară.

Rezistență la foc

Protecție ridicată la incendii. Atât învelișul ceramic cât și izolația din vată bazaltică sunt produse incombustibile, ce nu contribuie la dezvoltarea sau întreținerea unui posibil incendiu. Rezistență la foc: Clasa A1

Izolație fonică protejată

Izolația fonică este garantată pe toată durata de viață a clădirii. Prin integrarea izolației din vată bazaltică în învelișul ceramic, aceasta este protejată de riscurile deteriorării mecanice, sau în timp, asigurându-se astfel o durabilitate ridicată a izolației și eliminându-se necesitatea renovării, sau înlocuirii în timp a sistemului de izolație fonică.
Fără limite în amenajări

Permite aplicarea corpurilor de mobilă suspendate, datorită rezistențelor mecanice superioare celorlalte soluții, cum ar fi placările cu gips-carton.

Permeabilă la vapori

Pereții respiră, asigurând un climat interior natural și sănătos. Atât partea ceramică a cărămizii cât și izolația din vată bazaltică au o permeabilitate ridicată la vapori, permițând transferul de vapori prin pereți. Astfel umiditatea este menținută sub control, prin eliberarea excesului din interiorul locuinței către exterior, reducându-se riscul apariției igrasiei și mucegaiului și implicațiilor negative cauzate de acestea, precum alergiile sau astmul.

100% Natural

Construiești ecologic și sustenabil. Fiind fabricate din argilă, nisip și rocă vulcanică, cărămizile EVOCERAMIC 24 VB sunt 100% naturale si pot fi reciclate.

Date tehnice
Dimensiuni: 430/240/238 mm
Indice de izolare acustică (RW): 52 dB
Rezistență medie la compresiune (fb, med): 10 N/mm²
Volum de goluri: < 55%
Rezistență la transfer termic (R): 3.324 m²K/W
Greutate medie/cărămidă: cca. 19 kg
Densitate aparentă: cca. 760 kg/m³
Reacția la foc: Clasa A1
Nr. cărămizi/m³ de zidărie: 39 buc.
Nr. cărămizi/m² de zidărie: 9 buc.
Consum de mortar/m³ de zidărie: 60 litri/m³
Consum de manoperă/m³ de zidărie: 2.2 ore/m³
Tip zidărie: neportantă
Destinație: interior
Nr. cărămizi/palet (1000x1200mm) 60 buc. /palet
Nr. m³ de zidărie/palet 1.55 m³/palet

Informatii aditionale

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top